Inden du booker en behandling, kan det være rart at høre hvordan andre har oplevet besøget hos Ayurveda Touch. Jeg har derfor her samlet nogle af de udtalelser, som jeg har fået fra personer, der har modtaget en ayurvedisk massage hos mig.

”Helt igennem rar oplevelse. Henrik er meget behagelig og jeg følte mig i trygge hænder. Dejligt lige at kunne slippe hverdagens stress og jag for en tid. De varmeste anbefalinger herfra.”

Mette S.
Februar 2023

– – – – – – – – – – – –

“Henrik er en blid behandler og er super etisk omkring hele forløbet. Jeg følte mig i trygge hænder og særdeles afslappet under behandlingen.”

Susanne
Februar 2023

”Ayurveda-massage hos Henrik i Yogimind – skøn start på weekenden!!

Jeg har været i Henriks kyndige hænder til ayurveda-massage, og lad mig bare afsløre med det samme, at det er noget, jeg varmt vil anbefale!

Massageformen er yderst behagelig, ikke noget med smerte på noget tidspunkt, og det føltes som ren forkælelse at blive masseret med behagelig, varm olie – stille og roligt og systematisk. Det er den perfekte massageform til at komme ned i gear og blive heeelt afslappet.

Henrik er dybt seriøs og dertil et varmt og imødekommende menneske. Han var optaget af, om jeg var godt tilpas med bl.a. varme og puder, og hele vejen igennem var det tydeligt at mærke, at Henrik var nærværende og fokuseret i behandlingen. Det føltes meget trygt!

Efter behandlingen har jeg det rigtig godt, føler mig totalt afspændt og spekulerer allerede på, hvornår jeg næste gang skal forbi Yogimind til endnu en ayurveda-massage.”

Liselotte
November 2022

– – – – – – – – – – – –

”Jeg har i dag modtaget en virkelig dejlig behandling hos Ayurveda Touch. Omgivelserne er æstetisk og roligt afstemte, musikken behagelig og diskret og Henrik arbejder roligt og sikkert. I massagen oplevede jeg foruden de virkelig behagelige og rolige strøg, både en respektfuldhed og en omsorgsfuldhed, der gjorde mig tryg og fik mig til at slappe helt af. Jeg gik derfra meget blød (både indvendigt og udvendigt), afslappet og helt nede i tempo. Henrik har mine varmeste anbefalinger!!!!”

Anne Sophie
Oktober 2022

”I går fik jeg den skønneste Ayurveda Abhyanga behandling hos Henrik @ayurvedatouch.dk, en blid helkropsmassage med dejlig varme olier.

Massagen har en beroligende effekt på nervesystemet så man kommer helt ned i gear! Som behandler med en travl hverdag er det dejligt selv at få en behandlig ind i mellem, så det lige hvad jeg trænge til!!

Hvis din krop og sind trænger til ro eller bare forkælelse kan jeg varmt anbefale en behandling hos Henrik”

Melissa
Oktober 2022

– – – – – – – – – – – –

”TAK for en fantastisk behandling, Henrik. Føler fortsat en ro og balance i kroppen. Kan varmt anbefales herfra”

Mette F.
August 2022

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes AyurvedaTouch