Abhyanga

Behandlingen, som jeg tilbyder, er en Abhyanga massage. Abhyanga er den mest udbredte massageform inden for den gamle indiske tradition Ayurveda. Abhyanga kan oversættes ”indsmøring i olie”, og er en helkropsmassage med lange rolige strøg og en stor mængde varm olie.

Behandlingen

Abhyanga er en blid massageform, som bygger på flow, og ikke hårde greb, som det kendes fra sportsmassage eller fysiurgisk massage. Massagen udføres med flade hænder og håndrod, hvor der hele tiden er kontakt hud mod hud.

Massagen beroliger de to store systemer i kroppen; nervesystemet og det endokrine (hormonelle) system. Den hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra dine væv i kroppen, berolige sindet og forbedre din immunfunktion.

Under behandlingen inddrages desuden visse af kroppens marmapunkter (vitale energipunkter).

Der arbejdes i et roligt tempo, som virker afstressende og healende for kroppen. Behandlingen foregår på briks i stilhed ledsaget af beroligende musik.

Olierne

Jeg anvender olier fra By Korsholm, som er anerkendt for høj kvalitet. Olien er et 100% naturligt produkt, som består af en unik blanding af urter, sesamolie og æteriske olier.

Olierne er fremstillet i Indien efter traditionel opskrift i samarbejde med en aurvedisk læge. De udvalgte urter er brugt i mere end tusind år inden for ayurvedisk behandling. Fremstillingen sker bæredygtigt og i respekt for naturen.

Praktisk

Behandlingen varer 1½ time inkl. omklædning.

Som udgangspunkt modtages behandlingen helt afklædt, men med kroppen tildækket på nær det område, som der arbejdes med. Hvis det ønskes, kan behandlingen modtages iført engangstrusser, som udleveres.

Da der bruges meget olie, er det en god idé at tage noget tøj på, der kan tåle lidt olie, når du efter behandling skal klædes på igen. Vær opmærksom på, at du også vil få olie i håret, medmindre du beder om at dette undlades.

Jeg sørger for lagen og håndklæder mv. så du skal ikke have andet med end dig selv.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes AyurvedaTouch